Thursday, 27 November 2014

Siapa Nak RM2000?

Beberapa bulan yang lepas saya ada menghadiri seminar


Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) anjuran
Dr Azizan Osman di Kuala Lumpur.

Di dalam seminar berkenaan penceramah telah membuatkan
saya menitiskan air mata, sedih kerana merasa tidak cukup 

berusaha membantu orang-orang yang menghadapi masalah kewangan.

Bukan mudah sebenarnya untuk kita menyelesaikan
masalah kewangan orang.

Setiap individu sudah pasti mempunyai punca masalah yang berbeza.
Namun saya yakin setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya.

Puas saya berfikir bagaimanakah caranya saya dapat membantu
orang-orang yang menghadapi masalah kewangan dengan lebih efektif.

CIPTA RM2000 SEBULAN

Setelah membuat kajian, maka saya mengambil keputusan untuk berkongsi
satu program yang mana seorang sifu perniagaan online telah membantu
ribuan orang (termasuk saya) membina pendapatan dengan mudah dan
pantas daripada tak tahu apa-apa hingga berjaya membina pendapatan
sendiri dalam masa yang singkat!

Di dalam program berkenaan beliau akan berkongsi bagaimana untuk
menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM2000 sebulan melalui
apa jua jenis perniagaan pun.

(Ini tiada kena mengena dengan MLM, Skim Cepat Kaya dll)

Di bawah adalah salah satu daripada hasil peserta dari program beliau.



APA MANFAAT PROGRAM?

- semua kaedah pemasaran yang bakal dikongsi adalah PERCUMA
- Tak perlu modal untuk membeli stok produk atau memulakan bisnes
- Ada sokongan komuniti 5000+ usahawan termasuk yg menjana 5-7 angka
- boleh belajar dari rumah bila2 masa
- ada handout dan aktiviti kerja jelas, yang terbukti berkesan memberikan hasil
- menjadikan anda peniaga unik, supaya kurang persaingan
- menjadikan anda lebih yakin dan konfiden - walaupun pendiam
- tak perlu pandai copywriting - skrip telah disediakan

Program ini amat sesuai untuk sesiapa yang ingin membina pendapatan
dengan mudah tanpa modal dan stok tau.
Maklumat program boleh klik link berikut  --> MB2000

Kebetulan beliau sedang adakan promosi besar-besaran terhadap program ini.

Promosi tersebut berlangsung bermula semalam dan akan berakhir tak lama lagi.

Anda boleh dapatkan info lanjut tentang program tersebut PERCUMA
di sini --> NASIHAT NIAGA


Bersama Tuan Faisal Abdullah

Jika ada apa-apa persoalan boleh COMMENT di bawah ini. Insyaallah saya akan
cuba bantu anda sebaik mungkin.


Ikhlas dari saya,


SHUKRI SAHARI
BANDAR BARU NILAI
4 SAFAR 1436H
27.11.2014


Artikel yang berkaitan
Korang Kompem Gagal!
3 Strategi Elak Simpanan Bocor
Pokai Di Tengah Bulan?
Hutang Baik vs Hutang Jahat


4 comments:

  1. terima kasih di atas perkongsian ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... semoga bermanfaat :)

      Delete
  2. Salam en. shukri, ok ka mb2000 tu.. Apa pendapat en. pasai mb2000 tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pendapat saya ia amat bagus dan sesuai bagi sesiapa yg belum pernah berniaga, yg pernah berniaga tapi susah nk dapat hasil jualan, juga sesuai utk sesiapa yg kebuntuan macam mana nk cari produk utk dijual, di mana nak cari tempat yang ada pembeli yg betul2 perlukan produk yg kita jual dan banyak lagi

      Peserta MB2000 juga akan diberikan skrip macam mana nak tarik prospek kita dengan sangat mudah. Secara peribadi sy sendiri pernah guna skrip tersebut dan berjaya tarik 90 orang hanya dalam masa 2jam dan paling best ia berlaku ketika jam 11 malam hingga 1 pagi! Tengah malam tu...

      Dan yang paling best, semua orang yg join MB2000 ini akan dimasukkan dalam satu group rahsia yang di dalamnya ada ramai jutawan yang sedia membantu dalam apa jua masalah yang dihadapai oleh usahawan2 yang baru nk mulakan perniagaan. Kita boleh tanya apa shj dalam group tu dan yang bagusnya mereka ini akan segera memberi bantu tunjuk ajar serta bantuan yang kita perlukan. Dan dengan ini kita akan dapat bimbingan seumur hidup selagi kita masih di dalam group tersebut. Itu yang best :)

      Bagi saya ia adalah program yang sangat-sangat berbaloi untuk join yang insyaAllah bakal membawa perubahan yang lebih baik dalam seluruh hidup Puan Noor.

      Mudah-mudahan perkongsian saya ini membantu Puan Noor insyaAllah :)

      Untuk maklumat lebih lanjut boleh tengok di sini ye

      https://nasihatniaga.aztetic.my/buy/mb2000/9756

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...