Saturday, 23 July 2011

fuhh...lmenye..

fuhh...
lama giler x update blog aku ni...
mcm2 halangan..haha..biar la..yg penting aku kembali menulis...hehe
berita terbaru?
hem...
aritu (22-27mei) g langkawi sempena program khidmat seni budaya kt kampung kedawang...org2 langkawi tau kot tempat tu...mcm2 suka duka, pengalaman, pahit manis yg dpt kt sne...paling best dpt family angkat kt sne...so nk g sne nnt blh la melawat depa kt sne..:).rindu plak kt family kt sne...ape la kabar gaknya dorg...

pas beberapa ari balik dr langkawi, aku xda pape aktiviti nk buat..yela mklum la cuti sem smpai bulan 9..lme tu! then aku amik kputusan nk cari keje..pendek kate,cari punye cari keje akhirnye dpt gk keje kt restorant BURGER KING (BK) NILAI, satu2 ye BK yg ada kt n9 ni..haha..(meh la jmput dtg..klu ada rezki dpt la diskaun dr manager aku yg baik ati tu (sir Ijaz)...hehe...)

aku @ BK NILAI
ari2 kenyang makan burger free...hehe sedap woo...(rezki nama nya,alhamdulillah....:) ) tp enjoy keje cni...xtension pon..crew pon 1 kepala...layan je...huhu...
pastu, selang bape hari aku terkejut tetibe nama aku and gambar aku terpampang dlm paper utusan...haha...bile tgk balik cm kelakar gk gmbr aku...mcm pnh tgk je gmbr tu..(mcm amik dr blog aku je gmbr tu..haha)..meh tgk sama2 kt bwh ni...


Utusan - HELO KAMPUS 13 JUN 2011 (ISNIN)

 

gmbr besar tu mcm knl kn?haha..anyway alhamdulillah rezeki mencurah 2...mcm2 rezki mendatang walau pon dlm bentuk yg bukan monetary....

and the latest news, aku arini baru je balik dr melatih anak2 didik aku (sekolah lama la),SMKA Hj. Abu Hasan (dlu mse time aku nama SMKA Pedas..baru je taun ni tukar nama...unik kn:))...diorang baru je pas pertandingan nasyid peringkat negeri sembilan..memula dorg xyakin  dgn persembahan dorg..smpai kn solo menanis sebaik abis je pas perform...tp rezki menyebelahi dorg dapat la n03...orait la kn...peringkat negeri tu kn..:)


anyway alhamdulillah, i enjoy wif my life during this semester break. xda la dok umah sewa melangok xda wt pe..hehe...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...